Rouwvervoer en kisten van Almere Uitvaart

Vraag naar de mogelijkheden

Almere Uitvaart heeft de beschikking over moderne rouwauto’s in verschillende kleuren, dit alles natuurlijk in overleg met de nabestaanden. Daarnaast kunt u kiezen uit een scala aan kisten waarin uw dierbare zal worden begraven of gecremeerd.

Rouwvervoer

Op deze pagina vindt u de verschillende rouwauto's die Almere Uitvaart in haar bezit heeft. Vanzelfsprekend zijn er veel meer modellen te verkrijgen, wij hebben er echter bewust voor gekozen om u de meest gangbare types te tonen.

Het kan voorkomen dat een moderne rouwauto niet bij een overledene past. Voor iemand die gedurende zijn of haar leven altijd met paarden bezig was is het misschien een mooie optie om met een rouwkoets te worden overgebracht. Of denk eens aan iemand die bij leven bus- of touringcarchauffeur was. Zou een dergelijk persoon op de laatste tocht dan niet veel beter in een bus, samen met de naaste familieleden, vervoerd kunnen worden? Ook een motorfiets met zijspan is vandaag de dag leverbaar. Wij proberen altijd rouwvervoer te bieden dat past bij de overledene en zijn of haar dierbaren.


Extra diensten vindt u op https://www.alphaenomega.nl/

Vraag naar de vervoersmogelijkheden

Kisten

Een kist uitkiezen is een beladen proces. Want kiest u voor een eenvoudige eikenhouten kist of gaat u toch voor een contourkist met satijnen bekleding? Wij helpen u graag met de keuze om zo het proces toch wat makkelijker te maken. Daarom vindt u hiernaast enkele van onze kisten. Natuurlijk zijn er ook andere opties mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen omtrent kisten.

Vraag naar onze kisten
houten kist

de basis crematie kist (eikenprint)

houten kist

de eikenfineer kist met luxe handgrepen

houten kist

de eikenfineer kist met standaard satijnbekleding

houten kist

de eikenfineer kist met afwijkende luxe Franse bekleding en tevens voorzien van een sprei.

houten kist

de kersenfineer kist met luxe handgrepen

houten kist

de grenenhouten kist (onbewerkt)

houten kist

de contourkist, dit is een nieuw model met ronde hoeken en in vele kleuren verkrijgbaar